Dr. Radu Cîrstea

Dr. Radu Cîrstea este medic veterinar intern în cadrul Departamentul de Chirurgie al Spitalului de Endoscopie și Chirurgie Minim Invazivă Veterinară și este pasionat de chirurgie țesuturi moi, chirurgie laparoscopică și endoscopie intervențională. 

Dr. Radu Cîrstea colaborează cu Centrul de Endoscopie și Chirurgie Minim Invazivă încă de când era student, lucrând că și tehnician veterinar în ultimii trei ani de facultate. Este absolvent al Facultății de Medicină Veterinară Spiru Haret din București în anul 2018. Pasiunea pentru chirurgie a descoperit-o încă din timpul facultății. Inițial a făcut voluntariat la Cabinetul Veterinar Pet Stuff din București, apoi a lucrat la Clinica Centrovet și în cele din urmă s-a alăturat echipei Clinicii Veterinare Blue Vets că și tehnician veterinar sub îndrumarea Dr. Constantin Ifteme, acesta reușind să-i insufle dorința de a învață cât mai multe lucruri despre endoscopie și chirurgia laparoscopică. 

După terminarea facultății, a petrecut doi ani în Germania, învățând în această perioadă și limba germană, fiind voluntar în Clinica Veterinară Tiergesundheitszentrum din Trier, iar după finalizarea cursurilor de limba germană, a lucrat că medic veterinar în Clinica Veterinară Dr. Schmidt & Dr. Stein din Kenn.

Anul acesta, Dr. Radu Cîrstea s-a întors în țară și a reînceput colaborarea cu Spitalul de Endoscopie și Chirurgie Minim Invazivă Veterinară.