Dr. Sandu Gabriel Sorin

Departamentul de Dermatologie și Laborator este coordonat de Dr. Sandu Gabriel Sorin, un medic veterinar cu foarte multă experiență în aceste domenii și dedicat acestor segmente încă din anii de studenție.

Absolvent al Facultății de Medicină Veterinară Spiru Haret în 2011, Dr. Sandu Gabriel Sorin este cel mai vechi colaborator al nostru – de aproximativ 12 ani, încă din anii de studenție. Fiind pasionat de parazitologie, se implică și ne ajută cu efectuarea analizelor de laborator în bolile parazitare la animalele de companie. 

În paralel cu Facultatea de Medicină Veterinară, a urmat și cursurile Facultății de Biologie. De asemenea, a frecventat diferite cursuri și module de specializare în dermatologie și medicină de laborator în România și Germania.

A ocupat timp de doi ani funcția de medic veterinar/șef de laborator în cadrul unui laborator de referință, unde se efectuau analize de laborator pentru animale de companie, animale exotice și cai. 

Este pasionat de următoarele domenii: dermatologie, medicină internă, endocrinologie, oftalmologie , boli infecțioase (boli bacteriene, boli parazitare, boli micotice), și medicină de laborator. 

Motto-ul preferat: “Medicul uman salvează omul, pe când medicul veterinar salvează omenirea“ Louis Pasteur.