Georgiana Marina Sîrbu

Georgiana Marina Sîrbu face parte din echipa de tehnicieni, cu responsabilități și abilitați desăvârșite pe segmentul de anestezie și terapie intensivă veterinară. 

Este unul dintre cei mai tineri membri ai echipei. În anul 2018 a ieșit de pe băncile Colegiului Național Grigore Moisil, iar între anii 2019 – 2021 a absolvit Școala Postliceală Carol Davila – specializarea asistent generalist, iar în această perioadă frecventează cursurile Școlii de Tehnicieni Veterinari. 

Colaborarea cu Centrul de Endoscopie și Chirurgie Minim Invazivă Veterinară este din anul 2019, inițial pe postul de recepționer. După o scurtă perioadă i s-a oferit oportunitatea de se alătură echipei medicale, pe care îmbrățișat-o cu drag, simțind că locul ei este cât mai aproape de pacienții necuvântători, dorind să se implice cât mai mult. A pornit de la zero, a învățat cum se montează o branulă, cum se lucrează cu aparatele din laborator, a învățat tot instrumentarul chirurgical și tot ce ține de anestezie, sala de chirurgie, endoscopie și laparoscopie. În momentul de față este tehnicianul de bază la trezirea pacienților din anestezie, mai ales în cazul raselor brahicefalice unde se descurcă excepțional. 

Georgiana Sîrbu este unul dintre membrii echipei care se deplasează de câte ori este nevoie și la clinica noastră din Timișoara unde își ajută colegii cu mare drag. 

Este iubitoare de pisici, iar de aproape un an a adoptat o pisicuță europeană pe nume Leah.