Oncică Costel-Gabriel

Din echipa noastră, a Spitalului de Endoscopie și Chirurgie Minim Invazivă Veterinară fac parte și o mână de studenți dornici de a învață cât mai multe despre medicina veterinară modernă, care se implică activ în tot ceea ce se desfășoară în clinica noastră, dedicându-și aproape tot timpul liber activităților practice.

Unul dintre acești viitori medici veterinari este Oncică Costel-Gabriel, de loc din Rădoiești, un mic sat din județul Teleorman. Face parte dintr-o familie de medici veterinari, cei doi frați ai lui mai mari că și vârstă absolvind tot Facultatea de Medicină Veterinară din București. Costeluș așa cum îi spunem noi a absolvit Colegiul Național “Anastasescu” din orașul Roșiorii de Vede, profilul Științe ale Naturii (chimie-biologie) în anul 2020, iar dragostea față de animale și dorința de a salva necuvântătoare l-au făcut să urmeze același drum că și frații lui, iar în acest moment este student în anul 2 la Facultatea de Medicină Veterinară din București. 

După terminarea orelor de studiu (cursuri și laboratoare), Costeluș lucrează că și tehnician în spitalul nostru și este unul din oamenii de bază, cu responsabilitate în tot ceea ce face. Îi place să învețe lucruri noi și este pasionat de chirurgia țesuturilor moi la animalele de companie. 

Visul lui Costeluș este să lucreze și să opereze alături de frații lui.