Dr. Bart Van Goethem

Dr. Bart Van Goethem este un senior al chirurgiei veterinare, fiind unul dintre cei mai recunoscuți chirurgi veterinari cu o activitate profesională, didactică și științifică desăvârșită: a absolvit Universitatea Ghent, Belgia în 1996, însă a rămas în instituția de învățământ, ca și asistent, pentru încă patru ani, timp în care a lucrat și în propriul său cabinet veterinar.

 În 2001 a început un curs de rezidențiat ECVS la Universitatea Utrecht, Olanda. Ulterior s-a dedicat profesiei și a colaborat ca și chirurg veterinar cu nenumărate clinici de referință. În 2005 s-a întors la Universitatea Ghent, în 2007 a devenit diplomat al ECVS, iar doi ani mai târziu, în 2019 a fost numit Șef Clinici Chirurgie Țesuturi Moi. În 2016 a încheiat doctoratul la Universitatatea din Utrecht.

Dr. Bart Van Goethem este un promotor entuziast al chirugiei minim invazive, fiind prezent la evenimente științifice de profil și susținând prelegeri naționale și internaționale. A scris peste 40 de articole și 5 volume de carte și de asemenea este referent pentru reviste de specialitate naționale și mai multe jurnale știintifice internaționale.