Eşti medic veterinar? Te așteptăm în echipa noastră!

Ne dorim să mărim echipa Spitalului de Endoscopie și Chirurgie Minim Invazivă Veterinară, cel mai performant spital veterinar din România!

Misiunea noastră este de a oferi companionilor necuvântători servicii medicale la cele mai înalte standarde cu ajutorul aparaturii medicale de ultimă generație și a unor colegi profesioniști, pasionați de domeniul nostru, dornici de cunoaștere și educație continuă.

De aceea, angajăm medici veterinari cu experiență, abilități și cunoștințe cel puțin medii în:

🗸 Medicină internă
🗸 Ecografie
🗸 Medicină de urgență
🗸 Imagistică

Pe lângă experiența profesională, este important ca cei care își doresc să ni se alăture să dea dovadă de spirit de echipă, să aibă dorința de a evolua în acest domeniu, de a face performanță și, nu în ultimul rând, ne dorim ca viitorii noștri colegi să creadă în proiectul nostru.

Ce oferim?

🗸 Spitalul de Endoscopie și Chirurgie Minim Invazivă Veterinară oferă un standard profesional la nivel de centru de referință în care medicii au posibilitatea de a se perfecționa în specializarea aleasă, folosind aparatură şi dotare ultraperformantă.

🗸 Educația continuă este încurajată și susținută de noi. Întreaga echipă beneficiază de mentorat și consiliere profesională atât din partea Dr. Constantin Ifteme, fondatorul Spitalului cât și cu ajutorul colegilor, medici veterinari specialiști în: cardiologie, anestezie și terapie intensivă, oftalmologie, stomatologie, etc.

🗸 Atmosferă de lucru în cadrul unui colectiv, a unei familii pentru care importante sunt: comunicarea, susținerea reciprocă, empatia, profesionalismul, pasiunea pentru meseria aleasă și evident dragostea pentru necuvântătoare.

🗸 Teambuilding-uri: la mare, la munte sau oriunde credem noi ca ne vom simți relaxați sărbătorind reușite, povestind despre provocări, construind proiecte.

🗸 Salariu motivant, între 1200 și 2500 euro, în funcție de nivelul pregătirii fiecăruia.

Dacă sunteți interesați, așteptăm CV-urile voastre la: centru@endoscopieveterinara.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *